keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Taffel makuhaaste ja FURIOUS-maistiainen

Posti toi mukanaan mulle pari pussillista FURIOUS-sipsejä maistettavaksi - ns. koemaistiaiset. Ja täytyy sanoa että niin maan mahdottoman hyviä ovat kyllä maultaan! Tuote maistuu niin hyvälle, että tekee mieli syödä lisää ja lisää. Maku ei ole liian tulinen, etteikö jopa perheen pienimmätkin tästä voisi tykätä - mutta aikuisille tämä tuote sopii täydellisesti!

Jos tämä tuote ei voita, niin harmittavaa on - sillä silloin te ette pääse nauttimaan tästä makuelämyksestä! Antakaahan äänenne kuulua ja äänestäkää siis FURIOUS seuraavaksi sipsien legendaksi! Herätä sisäinen action-sankarisi ja hurjapääsi tällä sipsillä! Toimi ja äänestä - sitten vasta hölläile! Sillä tämä sipsi maistuu äärettömän hyvälle ja on ansainnut äänesi! Tällä sipsillä boostaat juhlasi oikeaan tunnelmaan ja leffa kuin leffa saa aivan uuden fiiliksen.

Muuten, jos haluat maistiaisen niin mulla on vielä pari lastua jäljellä! Tule käymään mun töissä Proud Optiikassa, Mannerheimintie 29 ja maista lastu ennakkoon! Vain nopeimmille jäljellä enää maistiainen, sillä hädin tuskin pystyn pitämään näppini erossa noista lastuista...


http://makuhaaste.taffel.fi/index.php/bag/2










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti