keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lotus Embo JUST 1!

Nyt tuli hieman tuhottoman pitkä aika tässä, että pääsin kirjoittamaan blogia - syy ei ole se, että eikö olisi ollut mielenkiintoa tai aiheita, mutta luontoäiti päätti heittää mut vuoteen omaksi neljäksi päivää. Ei ole kivaa olla vatsataudissa niin pitkää ja voin sanoa että palautuminen tästä vie näköjään myös aikaa.

Tutuksi tuli kyllä vessan sisustus ja nyt oonkin sitten kloriitin kanssa hinkannu vessaa puhtaaksi ettei vaan tule enää toista kertaa pöpö käymään. Kaikki oireet viittas selkeesti noroon, että eiköhän se ystävämme noro ollut joka mullakin kävi kylässä.

Mutta täytyypä sanoa, että teki toisaalta myös hyvää vaan olla sängyssä, vaikkakin huonovointisena ja kuumeisena - mutta oli ihana katsoa telkkaria aina kun pystyi. Katselin jenkkisarjaa Shark Tank joka on realitysarja jossa tavalliset yrittäjät kertovat viidelle sijoittajalle bisneksestään ja toivovat saavansa heiltä haluamansa sijoituksen yritykseensä. Jäin ihan koukkuun siihen, koska sain sieltä jotenkin kummallisella tavalla ammennettua itselleni yritykseeni lisää voimaa. Yritin katsoa myös Ruotsin versiota kyseisestä formaatista, mutta ei sitä pystynyt katsomaan - se oli niin kaukana alkuperäisen formaatin viehätyksestä.

En tiedä onko monikaan tämmöisestä asiasta aiemmin blogannut, mutta mun on pakko sanoa se jonka jokainen tietää itsekin... nimittäin sen, että yleensähän kun on jostakin saanut itselleen ripulin niin kaikkein kettumaisintahan siinä on, kun sitten se vessassa oleva vessapaperi suoranaisesti raastaa peräpään kipeäksi - ei riitä se että vesiripuli kuivattaa limakalvot mutta kaupan päälle tuntuu että se ennen niin ihana vessapaperi on muuttunut santapaperiksi. Nyt voin syvällä rintaäänellä todeta teille että hankkikaa edes silloin kun ripulin saatte niin Lotus Embon JUST 1 vessapaperia. Sillä eipä tuntunut kertaakaan hiomapaperilta se vessapaperi! Se on kyllä kaupan kalleinta wc-paperia, mutta ei todellakaan suotta, sillä ikinä ennen en oo ollu näin kiitollinen sen hankinnasta kotiini.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Hello Kitty KISS edition!

Katselin tuossa juuri ensi kevään ja kesän lasten aurinkolasit ja pakko nostaa esille Hello Kittyn valmistava KISS aurinkolasit! Aivan mahtavia!

Ensi keväänä voi sitten pikkutytötkin täällä rokkikansan keskellä näyttää vähän asennettaan hankkimalla uudet Hello Kitty lasit Proud Optiikasta! Aurinkolasit ovat Polaroidin valmistamat ja niissä on äärettömän hyvä polarisoitu linssi joka on omiaan suojaamaan lasten herkiä silmiä.

Laitan tähän vaan teaseriksi vain yhden mallin kuvat sekä yhden toisen Hello Kitty lasin joka oli NIIN hieno, että se tullaan viemään käsistä! Sopii mahdollisesti myös pieni kasvoiselle aikuiselle naiselle.








tiistai 16. lokakuuta 2012

Angry Birds Space KIMBLE!!!

Mitä mun silmäni näkivätkään kaupan hyllyllä - normaalin Kimblen vieressä koreili Disneyn Autot versio mutta sen jälkeen siinä oli Angry Birds Space KIMBLE!!! Aivan mahtavaa!

Mä olen aina halunnut ostaa itselleni Kimblen ja pelata sitä joskus kavereiden kanssa, koska se jos joku on klassikkopeli lähes kaikkien meidän lapsuudesta. Nyt täytyy vaan järjestää peli-ilta että pääsen testaamaan tätä Space Kimbleä.

Kimblestähän on olemassa myös aikuisille suunnattu juomapeliversio - ohjeet on sen verran monimutkaiset että en osaa niitä tähän kirjoittaa. Täytyy tarkistaa ne yhdeltä ystävältä jonka jälkeen voisin jakaa ne selkokielisesti ehkä teille kaikille.

Hauskan lisän toi lappunen joka kertoi että Angry Birds Space pelissä on piilotettuna jonnekin tämä samainen peli - en oo ihan varma onks se siis vaan ruutu joka näyttää tältä, vai voisko siellä oikeesti pelata tätä! Kuvassa tosin se näyttää siltä, että se on vain tän pelilaudan näköinen ruutu.

Hintaa pelillä oli 19,90e (Prisma Itäkeskus)














perjantai 12. lokakuuta 2012

Designskins-kuoret

Tutustuinpa tässä muutama viikko sitten netissä yritykseen nimeltä Desing Skins. Ja heillä oli myynnissä kaikenlaisia kustomointi tuotteita mm. iPhoneen kuoret omalla kuvalla. Tiesin että ystävälläni Kanadassa on tulossa 30v juhlat ja ajattelin että tuollainen kuorihan olisi oiva lahja hänelle - persoonallinen lahja eikä mikään juttu jota kaikilta löytyy.

Päätin testata kyseistä firmaa ja nettisivujen käyttö oli äärettömän helppoa. Avasin vain suunnitteluohjelman ja latasin sinne kuvan jonka halusin kuoreen laitettavan. Hieman pelkäsin, että mitenköhän kuvan laatu riittää kännykkäkuoreksi, koska kyseessä oli ystäväni facebookista kaapattu kännykkäkameralla napsastu kuva. Tilasin tuotteen - postikuluineen hintaa tuli n.23e.

Reilun viikon päästä kopsahti kirje postiluukusta jossa oli tilaamani kuori kyseisellä kuvalla! Ja tulostuksen laatu oli erinomainen! En olisi uskonut, että siitä kännykkäkameralla otetusta kuvasta tulisi näin onnistunutta kuvaa - mutta niin vain kävi. Ei mitään ongelmia tilauksen kanssa saati toimituksen eikä niinkään tuotteen kanssa. Olen 100% tyytyväinen palveluun ja tuotteeseen - ja voin vain suositella kaikille, jotka haluatte antaa esim joululahjaksi jollekin läheiselle jotain persoonallista!

Kyseisiltä sivuilta löytyi kuoria ja teippejä useisiin eri puhelinmalleihin, tablettikoneisiin, läppäreihin, kahvikoneisiin jne. Käy ihmeessä tsekkaamassa heidän nettisivuiltaan mitä kaikkea heiltä saa!

Huomasin muuten eilen, että tällä hetkellä on Fazerin jumbopusseissa kilpailu jossa voi voittaa Designskinsin kuoret jollain Fazerin neljästä vaihtoehdosta.


tiistai 9. lokakuuta 2012

Pariisin terveiset


Pariisin messut on nyt sitten koluttu läpi ja täytyy sanoa, että ei yksi päivä riittänyt mihinkään siellä. Yli puolet kaikista osastoista jäi edes vilkaisematta - ensi vuonna täytyy varata selkeästi enemmän aikaa kyseisille messuille.

Pakko kertoa hieman kuitenkin seikkailuista jota tapahtui Pariisin sykkeessä. Sen verran voin kertoa, että Pariisissa ei ole sitten luottaminen julkiseen liikenteeseen ollenkaan. Oltiin etukäteen tsekattu jo reitti messuille valmiiksi ja varattu 40minuutin matkaan aikaa 1,5h jotta varmasti olemme ajoissa perillä. Senhän luulisi riittävän, eikö? No eihän se riittänyt Pariisissa alkuunkaan - ensimmäinen ongelma meille ilmeni jo etsiessämme metron sisäänkäyntiä. Kolmessa kartassa jotka meillä oli, oli jokaiseen karttaan merkitty sisäänkäynti eri kohtaan - päätettiin luottaa hotellista saatuun printattuun karttaan ja sehän nyt ei ainakaan pitänyt paikkansa. Joten seurasimme sitten iPhonen karttaa ja se vei meidät lähemmäksi totuutta. Lähdettiin matkaan RER-junalla ja mentiin pari pysäkkiä jonka jälkeen oli edessä vaihto seuraavaan RER-linjaan. Siellä meitä vastassa odottikin yllätys - kaikki kyseiset junat on PERUUTETTU.

Kysyttiin sitten apua kahdelta ranskalaiselta rouvalta jotka olemattomalla kielitaidollaan kertoivat meille että voimme ottaa toisen junan ja mennä sillä pääteasemalle ja sieltä sitten bussiyhteydellä lentokentälle, koska tiesimme että sieltä taas on bussiyhteys messuille. Matkasimme läpi peltojen Mitryn asemalle ja siellä olikin onneksi meitä vastassa messujen järjestämä ilmainen bussikuljetus! Hienoa ajattelimme, sillä olimme jo lähes 20minuuttia myöhässä ensimmäisesta messutapaamisesta. Mutta eihän se siihen loppunut se seikkailu - bussikuski nimittäin ei tiennyt ollenkaan miten sinne messuille ajetaan! Ajettiin kolme kertaa samaan liikenneympyrään, yhdessä liikenne ympyrässä pyörittiin ympyrää pari kierrosta ja jokaisessa risteyksessä heitettiin kolikolla kumpaan suuntaan mennään, HEH :D Jostain liittymästä peruutettiin pois ja sen sellaista pientä - loppujen lopuksi n.40minuuttia myöhemmin pääsimme messuille ja koko bussissa ollut messuväki antoi raikuvat aploodit kuskille! Messuilta tuli bongattua tuttuja ja tavattua uusia edustajia sekä tilattua myös vähän uutuuksia hyllyyn.

Messujen jälkeen olikin aika rentoutua shoppaillen Swarovskin liikkeessä - mun ei ollut tarkoitus ostaa mitään, vaan ystäväni Ville halusi mennä sinne katsomaan. Itse kun en noista kristalleista niin paljoa välitä... mutta miten siinä sitten kävikään. Näin siellä niin älyttömän hienon pääkallokaulakorun että halusin sovittaa sitä. Sovitin ja se näytti hienolle - mutta se oli liian kallis mun budjettiin. Katselin sitä vielä pitkään ja myyjä hymyili kauniisti (epäili varmaan kyllä ettei tuollainen irokeesipää mitään osta) ja pyysin sitten sovittaa korua VIELÄ KERRAN - ja niinhän siinä sitten kävi että ostettavahan se oli, niin hieno se oli ja en oo koruja ostanut itselleni kohta kymmeneen vuoteen, jos ei kelloja lasketa.
 

Selkeän sään kuva
Sumuisen päivän kuva











torstai 4. lokakuuta 2012

Luomu oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa

Kävelin tuossa maanantaina etsien itselleni uutta pitkähihaista työpaitaa niin päädyinpä jostain kumman syystä Kodin1:seen - täähän on siis ihan loogista että kun etsii vaatteita niin menee sisustuskauppaan?

No löysin sieltä itselleni synttärilahjan josta bloggaan myöhemmin - kun en ehtinyt ottaa kuvia siitä vielä - mutta tämän lisäksi sinne oli tullut hylly jossa oli luomu oliiviöljyä sekä balsamiviinietikkaa. Öljyjä oli kolmea eri makua samoin balsamicoja.

Itse halusin mahollisimman neutraalin makuiset koska käytän niitä lähinnä leivän ja salaatin kanssa. Kumpainenkin oli mukavassa spraypullossa jolla nyt on puolensa ja puolensa. Oliiviöljy on ihan jees kun se on spraypullossa niin saa esim pannulle hyvin roiskittua mutta balsamico leviää kyllä sellaisena kunnon sprayna tuosta - mutta salaattiin toki se on kiva sillä tavalla laittaa.

Maultaan kumpainenkin oli erittäin hyviä - balsamico erityisesti! Ihanan makean kirpeän hapokas. Tykkään.

Hinnaltaan kumpainenkin oli karvan verran alle kuusi euroa. Ei kaikkein halvinta, mutta ei kaikkein kalleinta - ja nää kun ei kuitenkaan kulu niin nopeasti niin mielestäni ihan OK hinta luomu-tuotteelle. Milloin mä aloin muuten käyttää luomua? Ehkä nyt?